S FAKKEREM NA FAJTFEST (10.): The Contradiction - Metal s vůní orientu

Vydáno: 01.04.2019 16:00 - Petr Adámek

The Contradiction mixují progresivní metalcore, oriental metal a blackened deathcore. "Zakládáme si na čestném a férovém přístupu, protože podle nás by hudba měla spojovat a ne vytvářet zbytečnou rivalitu a nenávist mezi kapelami," tvrdí banda.
The Contradiction je multinárodní čtyřlístek muzikantů pocházejících z České republiky, Kazachstánu, Ukrajiny a Polska. Od svého vzniku v roce 2011 spolupracovala skupina s hudebníky jako Dmitry Damyanenko (Shokran), Sergey Raev (Obscure of Acacia, ex-Shokran), Vladimir Lakhtinen (Second to Sun) a dalšími. Mají za sebou koncerty s Rings Of Saturn (USA), Traitors (USA), The Voynich Code (PT) a Marina (CZ).

FajtFest sleva promo


"Myslíme si, že Fajtfest je ideální místo, kde se ukázat před širším spektrem posluchačů a rádi bychom byli jeho součástí. Osobně jsem FAJTFEST 2018 navštívil a musím říct, že je to velice přátelské místo se skvělou atmosférou a hned po loňském ročníku jsem věděl, že tam nejsem naposled. Snažíme se dělat to, co nás baví, a zaujmout širokou základnu lidí napříč skupinami posluchačů, zejména když jde o tak slibnou událost, jako je právě Fajtfest," tvrdí za The Contradiction basák Kuba.

The Contradiction (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.

JAK SE HODNOTILO

V prvním kole obodovala sedmičlenná crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, Mates "Koury" Krč, Aleš "Al Hell" Helísek, Olda "Oli" Kadlec a Čestmír Jíra všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a deset nejlepších skupin poslali dál. The Contradiction obsadili s 79,3 body 10. místo.



The Contradiction - Red Cyclops

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení