VIDEO: Papa Roach nastoupili do výtahu emocí. Kterým směrem se vydají?

Vydáno: 31.03.2019 10:45 - Kamila Ungerová

Od vydání desáté studiové desky kalifornských Papa Roach uběhly více než dva měsíce. Fanoušky ale partička kolem Jacobyho Shaddixe vydechnout nenechá. Sází další videoklip.
Tentokrát z alba Who Do You Trust? videem opatřila song "Elevate", jež zcela neskrytě pojednává o houpačce emocí. Ta nejen s frontmanem Jacobym Shaddixem cloumá nahoru, dolů a zase nahoru a dolů.

Jenže znění téhle sklaby výrazně ovlivnily také zdravotní problémy bývalého zpěváka Of Mice & Men Austina Carlilea: "Na počátku cyklu k desce Crooked Teeth jsme mohli vyrazit na turné s Of Mice & Men, jenže jejich zakládající člen Austin měl vážné zdravotní problémy a šňůra byla zrušena."

"Proto jsme si s kluky z Papa Roach řekli, že pokud nejsme na cestách, budeme tvořit. Pustili jsme se tedy do práce a vzniklo pět nebo šest skladeb. Pak jsme se k nim vrátili v červnu nebo červenci a přidali další. Nakonec jsme měli dvanáct kusů, které mohly uzrát," vysvětluje Jacoby.

Vrtá vám hlavou výrazná časová nesrovnalost? Vždyť Austin Of Mice & Men opustil (nebo byl vykopnut, kdo ví) v prosinci 2016 a Crooked Teeth vyšla v květnu 2017. Vše má jednoduché vysvětlení. Papa Roach totiž na svých deskách zpravidla začínají makat ještě dlouho předtím, než doputují k fanouškům. V době, kdy vyráželi na turné ke Crooked Teeth, tedy finišovali s Who Do You Trust? a nyní zřejmě už moc dobře vědí, jak bude znít její následovnice.

Však víte, komu se nelení...

Mnohem víc o Papa Roach a nejzásadnějších okamžicích jejich 25leté kariéry se dočtete v rozhovoru s Jacobym v lednovém Fakkerovi. A plakát kapely k tomu. Časák seženete v našem e-shopu.

Papa Roach F! titulka

 

Papa Roach - Elevate (Official Music Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení