VIDEO: Nejde vám zahodit bumerang? Nejste sami, Royal Republic to mají stejně

Vydáno: 20.04.2019 14:30 - Anna Štěpánková

Švédové Royal Republic na sebe nenechávají dlouho čekat. Po vydání první velmi energické skladby “Fireman & Dancer” k právě připravovanému albu Club Majesty vypouštějí druhou věc "Boomerang".

"Boomerang" je podobně divokým rock'n'rollem jako jeho předchůdce. Sice nezní tak šíleně jako první skladba, přesto je spolu s přiloženým klipem příjemně pozitivní. Z ukázek nadcházejícího alba Club Majesty je cítit, že půjde o velmi chytlavou a z uší neodstranitelnou záležitost.

"
Jedná se o další akční klasiku v moderním stylu s tanečními prvky a elektro efekty," popisuje svůj bumerang kytarista Adam Grahn. Atmosféru s touto smrští v klubech budeme moci rozhoupat už 31. května, kdy se novinka ukáže světu. Club Majesty vyjde pod nahrávací společností Nuclear Blast.

Royal Republic se navíc s plackou ukážou i u nás, 3. prosince tohoto roku zavítají do velkého sálu pražské Lucerny. Jako předskokany si pánové vybrali německou nálož rockecu od Blackout Problems. Vstupenky se ale každým dnem pomalu rozprodávají, tak aby taky něco zbylo! Nenechte si ujít tuhle dokonalou show a hlavně přijďte těmto dvěma krevním skupinám dát důvod v příštím tour, aby se zastavili znova.


Royal Republic - Boomerang (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení