Fajtfest zažije krutopřísnou party! Přijedou evropské superstars Eskimo Callboy

Vydáno: 11.03.2019 11:45 - Petr Adámek

Dalšími headlinery Fajtfestu budou Eskimo Callboy! Jedna z největších evropských kapel jezdí velké festivaly, absolvala tour po boku Attily a jejich klip "MC Thunder" posbíral skoro 4 miliony views. Pro fesťák další milník a velký krok směrem dopředu.
Eskimo Callboy mixují různé styly od metalcoru, nu-metalu a hardcoru, přes rap a elektro až k popu. Současně je jejich cílem spojit fans všech těchto žánru a užit si neskutečnou party, což je podle hlavního organizátora Boba i dlouhodobý cíl Fajtfestu. "Zažívají nejlepší období kariéry a jejich popularita na starém kontinentu roste rychleji než korupce v naši zemi. Přesně tahle skupina nám v letošním konceptu chyběla," dodává. Německá šestice rozčísne Fajtfest v pátek 12. července.


Sushi a Kevin, dva hlasy Eskimo Callboy, se na první pohled nemůžou víc lišit. První z nich je malý do výšky, o to prostornější do šířky a na hlavě mu při koncertech divoce poskakují dready. Druhý z nich je vysoký, hubený a s lookem hezouna. Přesto ti dva pohromadě působí jako dvojčata - na stagi i v backstagi při rozhovoru. Rádi mluví o blbostech, ale i tak je to zábava.

Máme s nimi rozhovor v čísle 11/2018 Časák si můžete pořídit v našem eshopu.

Eskimo Callboy F!

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Kingdom of Giants, Cold Snap, Drown in Sulphur, Lethal Creation, xXXx, the.switch, Marina, Hope, Worst, Gutalax, Diptheria, Stercore, Distater Area, Marked As An Enemy, Flashback, Overhype a Denoi, ONA, Never Left Behind a Underside. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.


ESKIMO CALLBOY - MC Thunder (OFFICIAL VIDEO)


ESKIMO CALLBOY - The Scene feat. Fronz (OFFICIAL VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení