VIDEO: Infected Rain dál rostou. Nový singl vychází u labelu Napalm Records

Vydáno: 22.02.2019 12:00 - Dominik Šidlo

Obloha se znovu zatahuje a z temných mraků začíná padat infikovaný déšť. Ano, metaforicky vám uvádíme nový singl "Passerby" Infected Rain, který jako první materiál kapely vyšel pod křídly Napalm Records.
Kdo by u nás neznal chapadlatou chobotnici Lenu Scissorhands a partu okolo ní. Však jsou u nás taky pečení vaření a sami tvrdí, že Česko považují za svou oblíbenou zemi k tourování. A přijedou zas, tentokrát už s novým singlem "Passerby", který je čerstvě venku.

Zároveň jde o první věc vydanou prostřednictvím Napalm Records. "Deset let jsme stáli na vlastních nohou a konečně máme label. Nebýt našich úžasných fanoušků, nevydrželi bychom tak dlouho," hlásí kapela.

"Passerby" je singl z příchozí placky Endorphin, ta by měla vyjít později v letošním roce. A stejný název nese i tour, v rámci něhož Infected Rain s doprovodem zavítají do Česka i na Slovensko. Začátkem března je v našich dvou zemích budeme moci vidět dohromady čtyřikrát. Na akcích je podpoří Dust In Mind, Klogr a Up!Great.

Jo a nezapomínejte, že jste si sami vybrali plakát, který naleznete v březnovém čísle Fakkera. Kdo nebude mít po koncertech Infected Rain ani jeden podepsanej, je loser!

Infected Rain poster


České a slovenské zastávky Endorphin tour:
2.3. Bratislava - Randal
3.3. Brno - Melodka
5.3. Praha - Rock Café
6.3. Ostrava - Barrak


Infected Rain - Passerby

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení