Corové tornádo na horizontu. Na tour spojí síly Anthems a Secrets of Separation

Vydáno: 14.02.2019 00:10 - Dominik Šidlo

Slovo dalo slovo a své ANO si řekly dvě domácí metalcorové smečky. Do chomoutu spolu vlezli pražští Anthems a Secrets of Separation z Valašského Meziříčí. Společně odjedou New Horizons tour 2019.
Jak se sakra mohly spojit dvě kapely z opačných konců republiky? "My máme v merku Moravu, kluci z Anthems Čechy, takže jsme to dali téměř po třech měsících plánování dohromady a konečně jsme sestavili soupisku jarní tour," napráskali nám Secrets of Separation. "Pojmenovali jsme ji příznačně New Horizons tour 2019, za název patří kredit Pavlovi z Anthems, protože se obě kapely podívají na nová místa."

Anthems, Secrets of Separation tour
Tohle bude pekelně skvělej výlet! Nejenže tour projede skrz na skrz celou Českou republikou, ale podívá se i k našim slovenským sousedům. Borci se umi obout nejen do organizování tour, ale v konečné fázi i do kytar na stagei. Takže čím víc koncertů naplníte, tím líp. Kam přiletí nálepka SOLD OUT jako první?

Jestli jste se pořádně dívali na plakát, všimli jste si, že pohonem New Horizons tour 2019 je Fakker. To znamená, že u nás po dobu trvání tour najdete exkluzivní obsah, příspěvky kapel a možná i nějaký překvapení v časáku. Může být?

Anthems - Hunting for Emotions (OFFICIAL VIDEO)

Secrets of Separation - Journey II (Official video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení