Sleeping With Sirens se otáčejí k drogám zády

Vydáno: 06.02.2019 16:40 - Anna Štěpánková

Sex, drogy, a rock'n'roll. Tohle jsou pro mladé až příliš nebezpečná lákadla. Proto Sleeping With Sirens přicházejí s novým songem, vyjadřujícím jisté poselství. Však víte, jak dopadl příběh od Goetheho, nebo ne?
Koncem ledna zveřejnila kapela na svém Instagramu malou ochutnávku z připravovaného songu "The Bottom". "Příliš mnoho mladých lidí umírá na následky drog. Hudba a drogy by se neměly míchat dohromady. Yultron a já jsme chtěli napsat píseň o této tématice, protože jsme oba přišli o společné přátele. Nesnažíme se nikomu říct, jak žít svůj život, ale prostě jen vyjadřujeme naše pocity, pokud jde o nějaký problém...," napsal frontman Kellin Quinn.


 
 
 
View this post on Instagram

Too many young people dying.. music and drugs don’t have to mix.. @yultron and I wanted to write a song about it.. because we both lost friends close to us.. not trying to tell anyone how to live their life.. just expressing our feelings when it comes to the issue... #thebottom

A post shared by Kellin Quinn (@kellinquinn) on Jan 25, 2019 at 5:38am PST



Sleeping With Sirens, dříve post-hardcorová a dnes spíš rocková kapela s corovým soundem, momentálně touruje po Evropě s Good Charlotte a speciálními hosty Boston Manor a Trash Boat. Už 11. února vystoupí v pražském Foru Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení