Fajtfest i letos představí neokoukané zahraniční kapely: přijedou Brazilci Worst

Vydáno: 04.02.2019 12:00 - Petr Adámek

Další festivalovou premiéru v Česku budou mít vedle již ohlášených Drown in Sulphur z Itálie také Worst z Brazílie. Jejich oldschool hardcore má u nás hodně fanoušků, přestože tu kapela hrála pouze dvakrát v menších klubech.
Banda ze Sao Paula v nedávné době prodělala změnu na postu zpěváka, ale kapele na to síle nijak neubralo. Hlavním tahounem Worst je dnes Fernando Schaefer, který stal například u zrodu hvězdného projektu Powerflo, ale budete ho znát i z kapely Paura. "Worst se představí hned první den, tedy 11.7., tak s sebou na Kopec raději vemte náhradní Vansky, ať o ně první den v moshi hned nepřijdete," dodává hlavní pořadatel Bob.

FajtFest dále ohlašuje nadějnou tlupu Homesick, o které začíná být slyšet čím dál častěji. Jejich video "Milo" úspěšně boduje i na hardcore worldwide a kapela už dál nemohla u FF Crew zůstat bez povšimnutí. Třetí ohlášenou kapelou jsou mladíci My Hard Lesson. Pohybují se v žánru agressive melodic hardcore, jejich koncerty jsou jedna velká party a i po show jich je všude plno.

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Kingdom of Giants, Cold Snap, Drown in Sulphur, xXXx, the.switch, Marina, Hope, Gutalax, Diptheria, Stercore, Overhype, Disaster Area, Flashback, Marked As An Enemy, a Denoi. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.
 

WORST - LOST - HARDCORE WORLDWIDE (OFFICIAL LYRIC HD VERSION HCWW)
 

Homesick - Milo


My Hard Lesson - Thorny Path


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení