Nickelback zvažují vydání metalové desky, všichni členové jsou prý pro

Vydáno: 03.02.2019 12:00 - Dominik Šidlo

Ne, fakt si neděláme srandu. Podle svých vlastních slov si Nickelback pohrávají s myšlenkou, že vytvoří metalovou placku! Konkrétně basák Mike Kroeger si to ze srdce přeje.

"Chtěl bych udělat album, který by obsahovalo jenom naše covery na Slayer," nechává se slyšet Mike. Podle něj byla poslední fošna Nickelback 'Feed The Machine' jejich zatím nejtvrdším počinem, on by ale rád zašel ještě dál.

"Metal mě posouvá dál, nikdy mě nezklamal," pokračuje basák. "Kdybychom do toho mohli fakt šlápnout a vydat metalovou desku, všichni čtyři z nás by byli pro. V jádru jsme totiž všichni metalisté. Víme například úplně všechno o Big Four, tedy Metallica, Megadeth, Anthrax a Slayer."

Navíc Mike přiznal, že muzika Nickelback není odrazem vkusu členů bandy. Vyrůstal prý na partách jako jsou Meshuggah, Gojira nebo Lamb of God. No a pamatujete, když pánové vypálili cover na hit Metalliky "Sad But True"? Znělo to docela pekelně!

Jestli chlapi zůstanou jenom u přání nebo se do toho fakt obujou a vypustí metalovou desku, je ve hvězdách. Určitě by k tomu ale své řekl Corey Taylor.. a vlastně i zbytek ze sedmi miliard obyvatel na planetě.

Nickelback - Sad but True (LIVE - Metallica Cover)B

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení