VIDEO: Nový EPčko Jinjer je venku! A s ním i klípek k třetímu ze singlů

Vydáno: 12.01.2019 08:00 - Dominik Šidlo

Po upoutávkách a nekonečném těšení konečně vychází nové EP Micro Ukrajinců Jinjer. Jako bonus vyšlo den před jeho zveřejněním video k progresivní pecce "Perennial".
Na progresivní metly jsme od Jinjer zvyklí snad už od jejich začátků. Promakaný a kaskádovitý zvuk se pro ně stal specifikem a ve stejném duchu pokračují i teď. Nejdřív pustili 10. ledna ven smršť "Perennial" a k ní i parádní do hněda vyladěný videoklip. No a hned den na to vylezlo z lůna Jinjer prostřednictvím Napalm Records celé EPčko Micro.

Tak co, už jste slyšeli? Jestli ne, tak to honem napravte, ještě tento měsíc se totiž fenomenální Booyaka a její parta ukážou v Česku jako support tour Amorphis a Soilwork. Tahle akce se uskuteční 27. ledna ve zlínské Masters of Rock Café. Na místě se mimo tyhle tři smečky ukážou ještě Nailed To Obscurty, takže máte čtyři důvody na akci dorazit. See you there!

Na Tatianu jsme si posvítili v aktuálním, lednovém Fakkerovi. Skočte si pro časák do trafiky (seznam krámů poblíž vašeho bydliště najdete tady) anebo si ho objednejte přes náš eshop.


Jinjer F!


Jinjer - Perennial

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení