VIDEO: Till Lindemann řádí v latexovém oblečku české firmy

Vydáno: 02.01.2019 20:30 - Milan Říský

Fick, fick, fick Mathematik! Provokatér a hlas Rammstein Till Lindemann se opět ozývá se svým bočním projektem a zase budí kontroverzi.
Zatímco všichni vytrvale čekají na novou desku Rammstein, která vyjde snad letos v dubnu, Lindemann před Vánoci naservíroval zbrusu nový, hip hopem šmrncnutý singl, v němž si zahrál několik rolí a na konci v podstatě ojel sám sebe. Jednou z postav, které se zpěvák v singlu "Mathematik" zhostí, je totiž rozverná školačka v latexovém oblečku s nápisem Cunts. Ten vyrobila tuzemská firma Hololatex. Zájemci si jej mohou za osm tisíc klidně rovnou objednat.
Lindemann - latex


Kostýmek na sobě nemá Till poprvé, svou roli sehrál i v letošním divadelním představení Hänsel & Gretel, ke kterému s parťákem se sólového projektu Peterem Tägtgrenem složil několik písní. Zda kromě nové řadovky Rammstein přijde na řadu i další plnohodnotný zářez na sólové dráze však zatím Lindemann tajuplně mlčí. Ale vzhledem k úspěchu předchozího materiálu, který oslavoval piss a další čuňačinky, určitě neřekl perverzák Till poslední slovo.
 

LINDEMANN - Mathematik ft. Haftbefehl (Official Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení