VIDEO: The Truth Is Out There se vyzpívávají ze šrámů na duši i na těle

Vydáno: 12.12.2018 14:30 - Petr Adámek

The Truth Is Out There se po delší době připomínají novým singlem. Nese název "Blood Marks" a na exkluzivní premiéru klipu můžete mrknout na konci článku. Kromě toho kluci hodili do placu název i termín vydání nové desky. A rovnou spouštějí její předprodej.
"Song "Blood Marks" je song o vztazích a šrámech co zanechávájí na lidech. At už jsou to šrámy na těle nebo na duši. Dá se říct, že textově tahle písnička a potažmo celý nový materiál, navazuje na naši poslední desku Lighthouses, i když ta byla místy hodně temná, až depresivní," vysvětluje zpěvák a tvůrčí mozek kapely Hanzi. Nová deska All Little Revolutions bude podle kapely spíš melancholická. "Pro mě je těžké to soudit. Je to hodně osobní deska," dodává zpěvák.

Deska All Little Revolutions vyjde 16. ledna a The Truth Is Out There k ní na jaře pojedou pouze čtyři speciální koncerty: půjde o takové release party se zastávkami v Praze, Brně, Ostravě a Uherském Hradišti. V létě pak čtveřici čeká pár vybraných festivalů. "Rozhodli jsme se koncertovat podstatně méně, než u nás byli lidi v předchozích letech zvyklí, a to hlavně proto, že jsme všichni dost časově zaneprázdněni," vysvětlují TTIOT.

Společně se zveřejněním singlu kapela spouští i předprodej desky na svém e-shopu, aby je mohli fanoušci podpořit s předstihem. "Do vydání alba zbývá už jen chvilka a každá pomoc se nám bude strašně hodit. Připravili jsme presale baličky s merchem a snad se pod nějakým tím vánočním stromečkem objeví. Moc nám to pomůže," dodává kapela.


The Truth Is Out There - Blood Marks (Official Video)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení