VIDEO: Nová éra To The Rats And Wolves začíná. Androidi se stahují do civilu

Vydáno: 09.12.2018 10:50 - Dominik Šidlo

Německé To The Rats And Wolves si většina lidí pamatuje kvůli dvěma věcem - luxusní androidí image a zvuk trance drceného syrovým metalcorem. Kam se pánové posunou s érou nové desky Cheap Love?
V post-apokalyptickém robotím outfitu už TTRAW nejspíš neuvidíme, minimálně ne tak často, jako tomu bylo doposud. Situace působí, jako kdyby charizmatický německý sextet dospěl a chtěl se prezentovat elegantněji.

Co se ale týče muziky, odhalený singl "Cheap Love" je stále stejně ostrý core kombinovaný s elektronikou ve stylu Eskimo Callboy, ke kterým mají vlci a krysy žánrově hodně blízko. "Cheap Love je spojením starších a nových hudebních prvků, které jsme během naší existence používali. Po dvou letech, kdy jsme nic nevydali, jsem chtěli vyrazit s bombou," komentují nejen tento song, ale i stejnojmennou příchozí desku To The Rats And Wolves.

Za pozornost určitě stojí i klip, provede nás totiž psím životem. Že to je naprostá pitomost? No, možná ano, ale podívejte se sami. Možná vám o oko škrtne klip k "Word Up", který před lety natočili Korn.

Vydání alba Cheap Love je synchronizováno s evropským tour, které TTRAW pojedou začátkem roku 2019. Pro nás je důležité, že 30. března se zastaví i v Česku, konkrétně v pražském klubu Nová Chmelnice. Mrkněte na novinku a zvažte svou účast, nás na místě potkáte určitě.


TO THE RATS AND WOLVES - Cheap Love (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení