FOTO: Tour Hand Grenade se chýlí ke konci. Takhle řádili kluci v Brně

Vydáno: 25.11.2018 10:45 - Radek Šich a Dominik Šidlo

Sympaťáci Hand Grenade, se kterými se jako mediální partner vydal na tour i Fakker, se blíží ke konci svého domácího běhu. Předposlední zastávka Fénix tour proběhla 23. listopadu v Brně.
Při pražském křtu nové desky Fénix, kterou právě na tomto tour kapela představuje, byla placka fanoušky přijata velmi kladně. Metropole bez metra tedy měla co dohánět, klub Metro Music Bar ale nezklamal a Granáty přívítal a podporoval s velkou vervou.

Vzduchem se nesla atmosféra party songů i dojemných a emotivních výstupů. Jedním z nich byla i výjimečná účast odchozivšího basáka Romana, který si s bandou střihnul dva songy.

Třetí studiové album Fénix je rozhodně různorodější než předchozí tvorba kapely, brněnští fanoušci ale vývoj přijali pozitivně. Večer odstartovali přerovští Critical Acclaim a zakončili jej vyškovští mazáci Dark Gamballe.

Nejmladšímu účastníkovi koncertu bylo něco kolem dvou let a zjevně si to užíval (i když proběhl menší šlofíček), takže je to dobré - metaloví fanoušci na vyhynutí, aspoň prozatím, nejsou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení