FajtFest přiveze hardcorovou superstar Comeback Kid. Chrániče všeho druhu s sebou!

Vydáno: 21.11.2018 14:50 - Petr Adámek

Po letošním FajtFestu cítili pořadatelé dluh k fanouškům hardcoru, jelikož na letošní ročník se jim ze zahraničních hvězd kvůli termínovým kolizím podařilo přivézt pouze Get the Shot. V příštím roce to svým fans vrátí i s úroky, jelikož právě zabookovali Comeback Kid.
Comeback Kid budou headlinovat poslednímu dni festivalu. Půjde o třetí kanadskou hardcorovou bandu v posledních třech letech: v roce 2017 zaburáceli na Fajtově kopci Obey the Brave, letos už zmínění Get the Shot.

Comeback Kid patří ke stěžejním jménům severoamerické HC scény a zahráli si snad už na všech špičkových evropských festech. Za zmínku stojí i jejich letošní vystoupení na Brutal Assault nebo účast na Impericon Festivalu. Potkáme se v moshi!

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Polar, Polaris, Rise of the Northstar, Cold Snap, xXXx, the.switch, Hope, Gutalax, Diptheria, Stercore, Overhype a Denoi. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.


SOUTĚŽ:
Komu se přezdívalo Comeback Kid ? Odpovědi posílejte na mail pořadatele Boba. Jednoho z Vás čeká překvapeni od FF Crew.


Comeback Kid - Somewhere, Somehow


Comeback Kid - I'll be That

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení