Záchodové štětky s sebou! Na FajtFest se vrátí fekálníci Gutalax

Vydáno: 19.11.2018 10:40 - Petr Adámek

Tak tady opravdu žádné čisté vokály nečekejte ani nehledeje. Gutalax, Stercore i Diphteria, nové ohlášené kapely na FajtFestu, totiž mluví jinou řeči.
FF Crew si velmi cení, ze se opět podařilo dotáhnout Gutalax, protože jsou momentálně asi nejvíce vytíženou českou kapelou v zahraničí a Jižní Amerika je skoro jejich druhým domovem. "Jsme nesmírně rádi, že kapela kolem skvělého týpka Matyho si Fajtfest tolik oblíbila a zařídila ho mezi jeden z mála letních festu v roce 2019," říká za organizátory Bob Fleck.

Další nově ohlášenou kapelou jsou slovenští řezníci Stercore. Jejich brutální show jste mohli zažít na letošním Fajtu a byl to diktát od první do poslední minuty. Kluci jsou na pódiu nekompromisní zabijáci, ale v zákulisí strašně příjemní a usměvaví pánové. Prohoďte s nimi pár slov.

Třetím kladivem jsou staří známí Diphteria. Na Fajtově kopci se v minulosti ukázali už dvakrát a vždy šlo o pěknou melu na stagi, pod ní a taky na after party. V roce 2019 by navíc měli vydat novou desku.

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Polar, Polaris, Rise of the Northstar, Cold Snap, xXXx, the.switch, Hope, Overhype a Denoi. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.



Gutalax - Fart and Furious

Stercore - Brother


Diptheria - One Eye Control




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení