O-wa-a-a-a uslyšíme naživo i v Česku. Disturbed se vrátí po deseti letech

Vydáno: 19.11.2018 09:50 - Petr Adámek

Přesně měsíc od vydání nové desky Evolution a ohlášení první várky koncertů v Evropě přisypávají Disturbed další termíny. Tour nakonec zamíří i do České republiky - 24. června se David Draiman a spol. ukáží v pražské Lucerně.
Kapela se do Prahy vrátí přesně po deseti letech a jednom dni. V červnu roku 2009 zaplnila metalová smečka klub Roxy a předvedla výbornou show, odpálenou peckou "Voices" a zakončenou "Down With The Sickness". Draiman tehdy začínal vystoupení ve svěrací kazajce a s maskou á la Mlčení jehňátek.

Gig plánovaný na příští rok bude jistojistě o poznání umírněnější, jelikož Draiman už na pódiu zdaleka tolik neřadí, ale nepochybně precizně zahraný a odzpívaný. Koncert podpoří vydání albové novinky Evolution, z níž létají éterem singly "Are You Ready", "A Reason to Fight" a "The Best Ones Lie".

Vstupenky budou k mání od 23. listopadu za 790 (plus poplatky) na portálu GoOut a v síti Ticketmaster. Na místě v den koncertu vyjdou na 900 Kč.

Velký příběh Davida Draimana, který se na cestě za úspěchem vzepřel vlastní rodině, čtěte na pěti stránkách v aktuálním, listopadovém Fakkerovi. Nejbližší krám, kde časák seženete, si můžete jednoduše vyhledat podle svého města nebo PSČ. Časopis si můžete objednat taktéž přes náš eshop.


Disturbed F!


Disturbed F!

Disturbed - The Sound Of Silence [Official Music Video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení