VIDEO: Bikkinyshop si vzali na mušku sériového vrahouna Dextera

Vydáno: 08.11.2018 12:10 - Tisková zpráva

Když berounská tlupa Bikkinyshop vydala letos na jaře LP jménem Posh, rozvířila tím po třech letech od svého posledního alba poměrně slušně domácí undergroundové vody. K songu "Misfit" nyní natočila videoklip.
Bikkiny v roce 2018 řádně tlačí na pilu. Důkazem budiž již čtvrtý videoklip, který aktuálně vychází k singlu Misfit. "Režie se opět chopil náš kámoš Mateyf Iks z Papa Pech Productions a pod jeho rukama vznikla poměrně temná náladovka," říká frontman kapely Tomáš Čeřovský. "Chtěli jsme změnu oproti předchozím klipům. Trochu zpomalit ve střihu a nechat na diváky působit hutnou atmosféru. Matěj s Ondrou, kteří to pro nás natočili, to vzali od podlahy a v rámci dostupného rozpočtu z toho vymáčkli maximum!"

Textově singl odkazuje na světově úspěšný seriál Dexter o sériovém vrahovi z Floridy. Proč je tomu tak a jak takové téma zapadá do konceptu desky? "Tu show jsme přeci sledovali skoro všichni. Vždycky dáváme na desku jak vážný témata, tak i pár věcí jako odlehčení, aby bylo jasný, že to děláme pořád hlavně pro radost. Tahle rozporuplná postava byla ideální námět. Konceptem desky je myšlenka, že dnes lidé nosí masky, vystupují statečně, leč inkognito na sociálních sítích, cpou pod nos druhým virtuální (ne)realitu vlastního života. No a on byl uvnitř taky někdo úplně jiný, než jak ho znalo okolí. A navíc kosil padouchy, takže v pořádku," vysvětluje Tomáš.

Co na track a video říkáte?

BKKNY (Bikkinyshop) - Misfit

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení