Rock 'n' roll celou noc! V létě se do Prahy vrátí Kiss

Vydáno: 06.11.2018 11:25 - Tisková zpráva

Po loňské premiéře akce Prague Rocks oznámili pořadatelé termín druhého ročníku. Uskuteční se 16. června v Eden areně. Headlinerem budou legendární Kiss, ukážou se taky ZZ Top.
KISS oznámili, že v roce 2019 odstartují své závěrečné turné, vhodně pojmenované End of the Road. Skupina dnes potvrdila, že se v rámci rozlučkového turné vrátí i do České republiky, a že se v pražské Eden Areně představí v rámci monumentální show pod širým nebem.

KISS jsou jednou z nejvlivnějších rockových kapel všech dob. Skupina vydala 44 alb a prodala více než 100 milionů desek po celém světě. K vrcholům jejich kariéry patří i vystoupení na Super Bowlu nebo zimních olympijských hrách.

"Všechno, co jsme vybudovali a všechno, co jsme si za poslední čtyři desetiletí podmanili, by se nikdy nestalo bez milionů lidí po celém světě, kteří v těch letech naplnili kluby, arény a stadiony. Toto turné bude závěrečná oslava pro ty, kteří nás viděli a poslední šance pro ty, kteří ne. KISS Army, rozloučíme se na našem posledním turné s naší největší show a pak půjdeme tam, odkud jsme přišli. Odejdeme stejně jako jsme přišli ... Unapologetic and Unstoppable," říkají KISS.

Vstupenky budou k dispozici v cenovém rozpětí 1 690 - 2 990 Kč. Oficiální předprodej bude zahájen 9. listopadu.


Kiss - I Was Made For Lovin' You (Version Original 1979) (Producciones Especiales Jose @ DJ Mix)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení