VIDEO: Sabaton oprašují úspěšné album Carolus Rex

Vydáno: 11.11.2018 12:40 - Lucie Mařanová

Sabaton vypustili nové lyric audio. Nečekejte však žádnou ukázku připravovaného materiálu, ale starou dobrou nářezovku "The Lion From The North".
Od vydání alba Carolus Rex uběhlo už šest let, v žádném případě nerezivělo, ale spíše zrálo jako víno. Power metaloví tankisté se rozhodli oprášit klasiku "The Lion From The North" k příležitosti čtvrtého platinového ocenění tohoto veledíla ve své domovině. Připravili si pro nás lyric video, takže až budete příště pořádat s kámoši karaoke, volba je jasná.

"Carolus Rex" je do dnešního dne pro Sabaton nepřekonaným prodejním úspěchem, možná i proto, že celé album provází jeden spletitý historický příběh - vzestup a pád švédské říše a především život Karla XII. (latinsky Carolus Rex). Zajímavé je, že album dosáhlo čtvrtého platinového vyznamenání 300 let od Karlovi smrti v roce 1718.

Celé album je lehkou paralelou na současnost, protože stejně jako Karel dobýval kdysi jiné země ve jménu Švédska, Sabaton tak činí stejně, jenže místo zbraní používají metal!
 

Sabaton - The Lion From The North




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení