VIDEO: Totální psychárna! Slipknot se v novém tracku vracejí ke kořenům

Vydáno: 01.11.2018 09:10 - Dominik Šidlo

Kdy jindy by měli Slipknot překvapit novým songem než právě na Halloweena? A že je to zatraceně příjemné překvapení, venku je "All Out Life", první singl z chystané desky.
Úchylní klauni na nové album upozorňovali už během října. Podle Coreyho Taylora ji mezi lidi vypustí v létě 2019, což bude téměř pět let po vydání poslední studiovky .5: The Gray Chapter.

Že ale první ochutnávka vyleze takto nečekaně, jsme (nečekaně) nečekali. Bomba "All Out Life" je tak trochu nostalgie z Iowy, částečně ale připomíná píseň "Sarcastrophe" právě z poslední desky "šedá kapitola".

A co teprve psycho klip o bláznech, který pánové v režii M. Shawna Crahana k songu vydali! Typičtí Slipknot. Žádný odklon a ani konec kariéry, jak kdysi Corey Taylor hrozil, se nekoná. Dostáváme od Knotů přesně to, co chceme.

Jedno je jisté - 11. června se budeme moci přesvědčit o kondici kapely na vlastní oči. Slipknot totiž dorazí totiž do pražské O2 Areny. My tam určitě budeme. A pokud vás zajímá, co všechno Slipknot chystají do budoucna, čekujte náš článek o jejich plánech z minula.

Co si o novince myslíte vy?


Slipknot - All Out Life

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení