Disturbed: nová deska venku, ohlášeno světové turné. Co Česko?

Vydáno: 19.10.2018 16:30 - Kamila Ungerová

Pátek 19. října se nese v duchu releasu nových desek. A jednou z nejočekávanějších se pochopitelně stala Evolution od Disturbed. Parta kolem frontmana Davida Draimana navíc ohlásila světové turné.
Oznámená koncertní šňůra započne v lednu 2019 ve Spojených státech a divokou chicagskou smečku na jejím tažení podpoří Three Days Grace. Překvapivé spojení. Na druhé straně Disturbed ani trochu nepřekvapili vybranými zastávkami v rámci evropské části turné.

Česká republika mezi nimi prozatím chybí. Což se stalo i v roce 2017, kdy po boku Avenged Sevenfold odehráli v Německu hned pět koncertů. Nezbývá než doufat, že do nabytého seznamu nějaké zastávky ještě přibydou. Z těch nejbližších lze zmínit 24. dubna Vídeň, 25. dubna Mnichov, 28. dubna Hamburk a 4. května Berlín.

Jak se to má ale se samotnou zbrusu novou deskou Evolution, o níž zpěvák Disturbed prohlásil, že bude druhým Black albem? No, tímhle tvrzením přestřelil. Hodně přestřelil. Deluxe edition sice obsahuje hned čtrnáct skladeb, ale fanoušky do pozoru nepostaví. Davide, Davide, kdy jsi Metalliku naposledy poslouchal poctivě?


Disturbed - This Venom (Official Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení