VIDEO: S Amaranthe vám bude hodně horko

Vydáno: 19.10.2018 11:10 - Lucie Mařanová

Amaranthe vypouštějí do éteru další song! Po hororovém klípku se dočkáme i lyric videa k písni "Inferno". A jak už napovídá název, bude vám pořádné horko.
Švédští elektro-metalisté zatím zveřejnili tři naprosto různorodé songy a ukazují, že stále umí přicházet s novými nápady. Singl "365" představoval klasickou stránku kapely, kterou se proslavili, v "Countdown" si Amaranthe zahráli na děsivé a ponuré šílence a v "Infernu" vás jednoduše polije pot.

Album Helix je podle kapely zprávou a poselstvím, že se nenechají jen tak srazit na kolena, a zároveň důkazem, jak daleko se už dostali. Song "Inferno" tuhle myšlenku jen prohlubuje, protože ukazuje prostředníček všem hejtrům. Kapela v něm otevřeně zpívá, že se nenechá jen tak zastrašit, že sice mají spoustu starostí a problémů, ale nenávist mezi ně rozhodně nepatří.

Celé album Helix vychází 19. října.

Hodně osobní rozhovor s Amaranthe o tělesné schránce, nahých fotkách a boření hranic společenských tabu najdeš v říjnovém Fakkerovi. Nechybí plakát a recenze. V trafikách k dostání od úterý 2. října. Online objednávej hned teď.


Amaranthe F!

Amaranthe - Inferno (Lyric Video)


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení