Domácí Absolut Deafers mají dobré srdce, výtěžek z nové desky věnují na dobrou věc

Vydáno: 28.10.2018 08:05 - Dominik Šidlo

Ještě jste neslyšeli o ostravských hard-rockerech Absolut Deafers? Momentálně mají venku desku [LIVE], což je audiozáznam z jejich posledního tour s kapelami Arakain a Dymytry. A kam poputují peníze z ní?
U Absolut Deafers se nějakou chvíli nic nedělo, v roce 2016 vydali své druhé studiové album Himaláje v nás a chvíli poté si s tvorbou novinek pauzu, koncertovali jen občas. Nyní však zničehonic seslali svým fanouškům záznam ze živého koncertu, který obsahuje songy z první desky Zrození i z druhých Himalájí. Jako bonus na [LIVE] najdeme i cover na song "DNA" od legend Arakain.

Placka je k volnému stažení online, každý za ni však může dobrovolně zaplatit. A protože kluci myslí na ty, kteří neměli v životě tolik štěstí, částku, jež vytěží, věnují neziskové organizaci Zdravotní klaun, která přináší humor a radost hospitalizovaným dětem, geriatrickým pacientům a dalším potřebným v oblasti zdravotnictví, čímž přispívá ke zlepšení jejich psychického i celkového zdravotního stavu, a to prostřednictvím speciálně vyškolených zdravotních klaunů a souvisejících projektů.

Pokud máte rádi poctivý hard-rock, pomozte správné věci a desku si na tomto odkazu stáhněte. Kolik za ni zaplatíte, už je pouze vaše volba. Dalším koncertem, kde bude možno Absolut Deafers vidět, je support Hand Grenade na ostravské zastávce tour k nové desce Fénix. Tato akce se koná 3. listopadu v Barrák music clubu.


Absolut Deafers - Ovce a vlci (Motogold 2017)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení