Francouzští Betraying The Martyrs pracují na nových písních. Nahrávají je v Česku!

Vydáno: 07.10.2018 07:02 - Dominik Šidlo

Nestává se každý den, aby se zahraniční kapela odhodlala k nahrávání v našich končinách. Metalcoroví bijci Betraying The Martyrs jsou ale jedni z výjimek.
Na instagramovém profilu kapely, která mimochodem naše končiny z koncertních hledisek velmi dobře zná, se objevila fotka basáka Valentina Hausera, který s basou v ruce nahrával nový song. "Zajděte na naše evropské tour, pokud chcete novinku slyšet," doplnila kapela v příspěvku.


Zajímavé na tom je, že tato fotografie pochází z prostor Babylon Studios, což je česká nahrávací společnost z Jeníkova. Betraying The Martyrs si zjevně naši zemi zamilovali.

Momentálně se v kapele zabíhá nová sestava, po svém si totiž v dobrém šel kytarista Lucas D'Angelo. Jeho místo permanentně zaujal Steeves Hostin, který v BTM původně působil jako zvukový technik.

Již brzy se tahle sebranka opět představí v Čechách. V pražském Paláci Akropolis spolu s Wage War předskočí 25. listopadu August Burns Red. Určitě doražte a zatím si zkraťte chvíli záznamem z koncertu Chelsea Grin. Ti si totiž během svého vystoupení v Paříži ke svému songu "Hostage" přizvali frontmana BTM Aarona Mattse.

Vstupenky objednávejte přes Obcure Promotion za 520 Kč. 


Chelsea Grin - Paris 30.09.18 Hostage feat. Aaron Matts of Betraying The Martyrs

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení