VIDEO: Slzy, drogy a krev. Architects mají v novém songu co říct

Vydáno: 03.10.2018 22:11 - Dominik Šidlo

Kdo říká, že po úvodním intru a oznámení alba "Holy Hell" od britských Architects neměl husinu, kecá. Stejně tak po prvním singlu "Hereafter". Jak situace vypadá u "Royal Beggars"?
Architects rozhodně nikoho nenechávají chladným. Buď je nenávidíte a nadáváte na každého, kdo s nimi má něco společného, nebo jste z jejich hudby u vytržení. A kapela toho má na srdci stále opravdu hodně. Z textů i atmosféry je evidentní, že Architects chtějí své niterné pocity sdělovat ostatním. 

Soundem se od své poslední desky "All Our Gods Have Abandoned Us" téměř nikam neposunuli, ale to není vždy na škodu. Architects se zkrátka pevně drží toho, co umějí nejlépe. V novém videoklipu "Royal Beggars" se dotýkají bohužel velmi častého pseudo způsobu "řešení" problémů - drog. A také následků, které z jejich užívání plynou. 

Pokud jste se ještě nevzpamatovali ze smrti kytaristy Toma Searleho a jemu věnovanou (a jím složenou) pecku "Doomsday" stále oplakáváte, nový materiál si pouštějte na vlastní riziko, nejspíše se dostanete do podobného rozpoložení. Vyvolají skličující pocity i další skladby z nadcházejícího počinu "Holy Hell"? To se dozvíme už 9. listopadu.

Do Prahy se Architects navrátí 31. ledna 2018, kdy se spolu s Beartooth a Polaris představí ve Foru Karlín. V síti GoOut seženete vstupenky za 750 Kč.



Architects - Royal Beggars (Official Music Video)








DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení