VIDEO: Elize Ryd v krvavé lázni. Fušují Amaranthe do hororu?

Vydáno: 01.10.2018 15:54 - Lucie Mařanová

Elektro-metalisté Amaranthe v novém klipu "Countdown" vystupují ze svých klasických sexy akčních scén a raději prožívají noční můru. Nečekejte Elize Ryd ve vyzývavém oblečení, kapela se rozhodla zapojit oku méně libé záběry.
No dobře, nějaké fetišisty nejspíš potěší Elizina scéna s vanou plné krve… Tahle změna od uhlazenosti k husinu nahánějící opuštěné nemocnici nebo snad dokonce vězení Amaranthe nesmírně sedla. Navíc nový zpěvák Nils Molin se v klipu zmítá svázán v řetězech a rozhalené košili, Elize tak získala v kapele celkem slušnou konkurenci, co se týče svádění fanoušků.

„S ,Countdown' vybublává na povrch naše jiná stránka, temná, vážnější… Je to něco, na co nejsou lidé od Amaranthe zvyklí. Myslím, že jsme ještě nikdy neudělali něco v takovém kontrastu k tomu, jací jsme,“ svěřil se kytarista Olof Mörck.

Výběr singlu je trefný, protože stejně jako Elize odpočítává v klipu minuty do zhroucení, my odpočítáváme dny do vydání nového alba "Helix", kterého se dočkáme už 19. října!

Hodně osobní rozhovor s Amaranthe o tělesné schránce, nahých fotkách a boření hranic společenských tabu najdeš v novém Fakkerovi. Nechybí plakát a recenze. V trafikách k dostání od úterý 2. října. Online objednávej hned teď. 


Amaranthe - Coutdown





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení