VIDEO: Papež, dechovka a nejšpičkovější kapely. Takhle vypadal letošní Nova Rock!

Vydáno: 29.09.2018 00:40 - Mates Krč

V rakouském Nickelsdorfu se letos v červnu uskutečnil další nadupaný ročník festivalu Nova Rock, který je po všech směrech naprosto speciální. Na pódiu světové rockové a metalové hvězdy, pod pódiem zase desítky tisíc šílených (nejen) rakouských fandů. Koukněte na aftermovie!
Na letošním ročníku se jako hlavní hvězdy představili velikáni Iron Maiden, stále populárnější Avenged Sevenfold, zestárlý Marilyn Manson a v Rakousku obrovsky oblíbení Volbeat. Výčet velkých jmen je ale mnohem větší: Stone Sour, Parkway Drive, Hollywood Undead, Asking Alexandria, Shinedown, The Prodigy, Rise Against, Arch Enemy, Jonathan Davis, Anti-Flag, Limp Bizkit, Bullet For My Valentine, Sunrise Avenue, Billy Talent, Passenger a mnoho, mnoho dalších. To stojí za to shrnout si celý ročník v pěti minutách ještě jednou, ne?

V prodeji jsou samozřejmě vstupenky na ročník následující, který se uskuteční 14.-16. června 2019. Lístek seženete prozatím v přepočtu za zhruba 4500 Kč, ale pozor, oznámení prvních účinkujících se blíží a s tím i vyšší cena za ticket, tak makejte!


Nova Rock Festival 2018 - Official Aftermovie 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení