Akce roku? V srpnu 2019 dorazí do Prahy Metallica s Ghost

Vydáno: 24.09.2018 10:05 - Petr Adámek a Mates Krč

Pouhý rok a půl od koncertu v Praze se Metallica vrátí zpět. Tentokrát předvede svou nabušenou show na letišti v Letňanech. Neméně velkou bombou je také support - do Česka se po několika letech vrátí stále úspěšnější Ghost! Jako poslední host dorazí Bokassa.
Koncert, který doslova obletěl celou republiku. Zatímco křesťané slavili začátkem dubna Velikonoce, v pražské O2 areně zněly tóny českého kultovního hitu "Jožin z Bažin" z úst basáka Roberta. Více než dvouhodinovou show metalové legendy si fanoušci užijí i 18. sprna, kdy Metallica zbourá Letňany!

Spolu s Metallicou dorazí do Česka také jedna z nejprobíranějších metalových skupin, kterými jsou švédští strašáci Ghost v čele s tajemným Cardinalem Copiou. Cenou Grammy oceněná skupina se do Česka vrátí po pěti letech.

Oficiální předprodej bude zahájen 28.9. v 10:00 hodin. Ceny vstupenek: 1490 - 2990 Kč. Pro fanoušky bude k dispozici i speciální vstupenka Wherever I May Roam Black Ticket umožňující přístup na každou show skupiny Metallica v rámci tohoto turné ve Velké Británii a Evropě. Pro získání vstupenky musí držitel Black Ticket vybrat termín/y a provést online rezervaci nejméně 48 hodin před každým koncertem. Omezený počet 750 kusů těchto vstupenek bude k dispozici za 598 EUR.

Všichni držitelé vstupenek budou mít opět možnost si zdarma stáhnout MP3 se záznamem z navštíveného koncertu. Záznam bude smíchán a masterován týmem, který se podílel na albu Hardwired ... to Self-Destruct. a bude možné ho získat po naskenování nebo zadání čárového kódu ze vstupenky na stránce LiveMetallica.com/scan.


Fakker s Metallicou na titulce, šestistránkovým článkem uvnitř a plakátem vyšel letos v březnu. Sehnat ho můžte přes náš eshop.

Metallica F! titulka


Ghost jsme měli na titulce v červencovém čísle Fakkera. Najdete tu pětistránkový rozhovor se samotným Cardinalem Copiou a plakát kapely. Časák seženete přes náš eshop.

Ghost F! titulka

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení