Exit Empire mají šanci pracovat s producenty Asking Alexandria v Los Angeles

Vydáno: 20.09.2018 20:35 - Tisková zpráva

Hodonínští Exit Empire jsou jedni z 12 finalistů soutěže o spolupráci s producenty Asking Alexandria v Los Angeles.
Exit Empire byli vybráni jako jediní finalisté ze střední a východní Evropy. Pokud vyhrají, složí a nahrají song s Joeym a Tylerem (frontman Dangerkids), song zmixuje a zmasteruje Taylor Larson (poslední album Asking Alexandria), fotky jim nafotí Ashley Osborn (Bring Me The Horizon).

"Normálně nás takové soutěže nezajímají, ale tahle je jiná. Band Academy je komunita pomáhající kapelám k růstu a k vyzdvihnutí jejich kariéry na další úroveň. Založil ji Tyler Smyth a Joey Sturgis. Ti jsou jedni z největších jmen v našem žánru, pracují s kapelami jako Asking Alexandria, The Devil Wears Prada nebo Blessthefall," svěřuje se frontman Rafael Eimut.

Soutěž končí 30. září 2018 a hlasy dostávají na této stránce za věci jako přihlášení k odběru, sledování a sdílení Band Academy (po přihlášení - viz tlačítka Email nebo Facebook ve spodní části). Hlasujte na této stránce: https://exitempire.com/win

Pro každého, kdo hlasoval, kapela vytvořila slevový kupón "BANDACADEMY" pro slevu 50 % na Deluxe Album v jejich e-shopu.




Exit Empire - Forging My Own Crown



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení