FOTO: Infected Rain roztočili v Praze uragán, po koncertě se na Lenu stála fronta

Vydáno: 15.09.2018 15:50 - Čestmír Jíra a Petr Adámek

Neúnavné obrážení České republiky křížem krážem po klubech i festivalech se Infected Rain začíná vyplácet. V pražském Rock Café, na druhém z pěti podzimních koncertů v Česku, měli plno. Ačkoliv frontwoman Lenu pamatujeme v divočejším rozpoložení, opět to byl uragán!
Lena si na pohodu poradila s táhlými refrény i headbangováním dready a rozhodit se nenechala ani ve chvíli, kdy ji za ně někdo z prvních řad zatáhnul. Koncem koncertu si poručila wall of death a krátce na to se vstříc nataženým rukám publika vydal kytarista Vidick. Po koncertě se kapela dobrou hodinu podepisovala a fotila s fans. Ještě se někdo diví, proč Infected Rain domácí publikum miluje stále víc?

Záda moldavské kapele kryli jejich dobří známí, domácí banda Up!Great, s nimiž je čekají další dva koncerty: 23.9. v Plzni (Pod Lampou) a 1.11. v Olomouckém S-Klubu. Kromě toho se IR ukážou ještě 2.11. v Jablunkově (Rock Café Southock).

Dvoustránkový rozhovor s Lenou o jejím tetováním, vztahu k nahotě, děsivé autonehodě i hudebním podhoubí v rodném Moldavsku najdete v loňském listopadovém Fakkerovi. Časák si můžete jednoduše sehnat v našem eshopu.


Infected Rain F!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení