Novinky u Ghost: ohlášené evropské turné a ošklivá nehoda sestry Imperator

Vydáno: 10.09.2018 12:20 - Lucie Mařanová

Švédští papeženci vypustili už čtvrté informační video, které nepotěší příznivce rázné a dominantní Sestry Imperator. Po děsivé havárii totiž skončila v nemocnici!
Ani velkým bossům se neštěstí nevyhýbá. Když si Sestra bezstarostně jezdila autem za poslechu Ghost a vyřizovala své tajuplné záležitosti, ztratila vládu nad volantem a zřítila se i s károu z útesu. Hororový pád naštěstí přežila, ale v nemocnici si poleží ještě dlouho. K jejímu zotavení nepomohla ani návštěva jejího milovaného Papy Nila, který ve své stařecké pomatenosti nevidí starou nemocnou zafáčovanou Sestru, ale mladou krásnou Imperator.

Papu Nila doprovází do nemocnice tajemná dvojice, kterou známe už z dřívějška. Jsou to s největší pravděpodobností děti kapelního tvůrce Tobiase Forge. Jestli vám přijde, že tomu, co děcka říkají, vůbec nerozumíte, tak se nelekejte. Mluví sice anglicky, ale pozpátku! Podle nich se máme připravit na nejhorší.

Abychom jen neronili slzy, Ghost mají pro nás i dobrou zprávu - konečně oficiálně oznamují evropské tour! Zatím jde o velice skromnou šňůru, která se do našich končin nedostane. Nevzdychejte, je tu velká šance, že další termíny tour před námi kapela zatím tají.

ÚNOR 2019

3/2 - FR, Lyon Tony Garnier
5/2 - NL, Amsterdam AFAS Live
6/2 - BE, Antwerp Lotto
7/2 - FR, Paris Zenith
14/2 - DE, Stuttgart Schleyerhalle
15/2 - DE, Bochum Ruhrkongress
17/2 - DE, Hannover Swiss Life Hall
18/2 - DE, Hamburg Sporthalle
20/2 - SE, Gothenburg Scandinavium
21/2 - NO, Oslo Spektrum
23/2 - SE, Stockholm Ericsson Globe

Ghost jsme měli na titulce v červencovém čísle Fakkera. Najdete tu pětistránkový rozhovor se samotným Cardinalem Copiou a plakát kapely. Časák seženete přes náš eshop.


Ghost F! titulka

Ghost F! článek

 

Ghost - Chapter Four: The Accident


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení