As It Is novým albem kritizují pohled na deprese

Vydáno: 20.05.2018 09:20 - Kristýna Doležalová

Pamatuje si na pop-punkové rozněžněnce As It is v čele se ztrápeným blonďáčkem Patty Waltersem? Zdá se, že tihle As It Is zmizeli spolu s novým songem "The Wounded World" a oznámeným albem The Great Depression.
Je to tak. Kdysi blonďatý Patty Walters vsadil na look kombinující Jareda Leta v roce 2006 a Gerarda Waye z dob alba Three Cheers For Sweet Revenge a zdá se, že zbytek kapely ho následuje. Ale nebojte se, nové album bude takové na jaké jsme od pop-punkových As It Is zvyklí. Jen asi více emo. Album The Great Depression skrz ústa muže, který se setkal se smrtí, kritizuje novodobé společenské romantizování depresí. O problematice mentálního zdraví kapela mluví často a v žádném případě nemíní svou snahu o zlepšení světa omezit. Ba naopak, slibují, že během tvorby tohoto alba budou mnohem více spolupracovat s různými charitami a organizacemi. Chtějí svojí hudbu použít k vytvoření pozitivní změny a to je docela hezký, že jo?

Na album The Great Depression si musíme počkat do 10. srpna, tak si zatím poslechněte alespoň první ukázku a to song "The Wounded World". Ten je o tom, že lidstvo se naučilo mluvit bez poslouchání. Zmizela empatie a otevřená mysl. Tak zkuste někdy taky poslouchat ostatní, ať ukážeme Pattymu, že svět není ještě tak zkaženej!


As It Is - The Wounded World



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení