Papa Emeritus I., II. i III. jsou mrtví!

Vydáno: 03.05.2018 12:55 - Mates Krč

Kouzelná dvojka Sister Imperator a Papa Nil kují jeden šílený plán za druhým a přestože se to stařičkému papežovi vždy nemusí líbit, nejvíce z toho těží nový objev Cardinal Copia. Co vyvedli tentokrát?
Odpověď najdete v třetím pokračování tajemného příběhu s názvem "Zpátky na cestu". Na turné se totiž kromě Cardinala Copii vydají také Papa Emeritus I., Papa Emeritus II. a v neposlední řadě i Papa Emeritus III. Háček je v tom, že ani jeden z nich už není naživu a jejich pokřivené duše zahučely hluboku za brány pekla. O jejich smrt se nepostaral nikdo jiný než vypočítavá Sestra, která nechala všechny tři staříky hrající karty zabít Bezejmenným Ghoulem.

Ještě před tímto zlým činem jim však Sestra stihla oznámit: "Chlapi, jste znovu zavoláni do akce. Budete navždy v záři reflektorů." A opravdu. Po nabalzamování, během kterého hrála v pozadí jedna z nových písní, byli v rakvích Emeritové naloženi včetně dalšího vybavení na tour do dodávky a odvezeni do neznáma. Ná závěř přijde zpráva, že pokud si zajistíte VIP lístky, budete mít možnost se s bývalými Papy setkat. Hm, to vypadá na pořádnou koncertní šňůru. Dočkáme se tentokrát i u nás?

A nezapomeňte, deska Prequelle vychází už 1. června!


Ghost - Chapter Three: Back On The Road

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení