Waterparks v roli good boys

Vydáno: 29.04.2018 08:15 - Kristýna Doležalová

Dobročinnost je krásná věc. Lidé by si měli pomáhat, být na sebe hodní a tak dále a tak dále. Tahle starost o bližního svého se přenesla i na americké Waterparks, kteří prodejem náramků ze strun podporují charitu.
Waterparks před nedávnem skončila Entertainment Tour, kterou slavili vydání svého alba Entertainment z ledna letošního roku a rozhodli se zahrát si na good boys. Za ty vlastně byli už nedávno, když se dali dokupy s Vans Warped Tour a vybírali peníze na charitu. Srdíčko na dlani prostě.

Tentokrát ale přišli s něčím, co ocení především věrní fanoušci. Můžete si totiž koupit náramek vyrobený ze strun kytary, na které Awsten Knight a Geoff Wigington hráli během Entertainment Tour. Peníze z prodeje pak nepůjdou na nic jiného než na charitu a to konkrétně na podporu organizací Planned Parenthood a Breast Cancer Now

Kdo by snad zatoužil po kousku struny od Waterpaks, nuže zkuste stránky (tyhle) the guitar wrist. A hlavně si poslechněte něco z Entertainment oni mají kluci docela jasnou budoucnost.


Waterparks: NOT WARRIORS/CRYBABY





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení