Line-up premiérového ročníku festivalu Urban Rock se dál příjemně plní

Vydáno: 22.04.2018 14:55 - Redakce

Hlavním lákadlem Urban Rocku, nové rockové scény multižánrového festivalu Maraton hudby Brno, budou Alt-J. Mezi čerstvě oznámená jména patří také Dubioza Kolektiv, Borgore, Lucky Chops a další.
Multižánrový festival Maraton hudby Brno se letos rozšíří o novou rockovou scénu s názvem Urban Rock. Právě Urban Rock přiveze na premiérový ročník jako hlavní hvězdu kapelu Alt-J, která je pověstná svojí dokonalou hudební i vizuální show! Nově oznámenými jmény jsou Dubioza Kolektiv, Borgore a Lucky Chops. Přidávají se tak k dříve zveřejněným Enter Shikari, Eskimo Callboy, Dog Eat Dog, Dope D.O.D., Perkele, Deez Nuts, Evergreen Terrace, Little Big, The Adicts a mnoha dalším.

Akce je zaměřená spíše na zahraniční scénu, avšak nebudou chybět ani české kapely typu Hentai Cortporation, Mucha, Imodium, Circus Brothers a další.

Třídenní akce proběhne od 10. do 12. srpna v nevšedním funkcionalistickém komplexu brněnského výstavistě i v areálu nově zrekonstruovaného koupaliště Riviéra. Třídenní vstupenky jsou k dispozici v prodejní síti GoOut nebo na stránkách festivalu do konce května za 1400 Kč, od června potom za 1550 Kč.


Urban Rock 2018 Brno



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení