VIDEO: Ztraťte se v černém labyrintu v novém songu Jonathana Davise

Vydáno: 07.04.2018 09:00 - Dominik Šidlo

Mistr Jonathan Davis předhazuje dychtivým fanouškům další ukázku ze své dlouho připravované desky Black Labyrinth. Milovníci kytar a Korn nebudou zklamáni.
Prvním singlem "What It Is", který se objevil také ve filmu American Satan, uklidnil Jonathan Davis všechny, kteří se po jeho předchozích sólových projektech báli, s čím přijde tentokrát. Nebyl to dubstep, nebyl to ten korňácky slapovaný nu-metal, ale byla to propracovaná muzika, která jako by přímo vzešla autorovi z duše.

Druhý singl "Everyone" není o nic méně chytlavý a podmanivý, dokonce se v něm objevuje ještě více tvrdých prvků, než tomu bylo u "What It Is". A stejně jako u svého předchůdce byl i k novince natočen videoklip, který je znovu nasáknutý výjimečnou psycho atmosférou. Lepší návnadu na Black Labyrinth, jenž vyjde 25. května, mohl Jonathan jen těžko vytvořit.

Jedna z nejočekávanějších desek letošního roku zazní i u nás, neboť jakožto předskokan Ozzyho Osbourna se JD se svou sólovkou ukáže také v Praze. Určitě si nenechte ujít!


Jonathan Davis - Everyone (Official Music Video) Episode 11 - To Be Continued...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení