Zakládající člen Mushroomhead Jeff Hatrix opouští skupinu

Vydáno: 10.03.2018 10:45 - Mates Krč

Na kontě osm vydaných alb, čtvrtstoletí na scéně a nálepka jedné z nejšílenějších maskovaných skupin na světě. Přesto se Jeff Hatrix rozhodl své účinkování v Mushroomhead ukončit.
Mushroomhead se na scénu přivalili původně jako boční projekt původních členů v roce 1993. Po pár letech začali být často pasováni po bok Slipknot a skupina se neuvěřitelným tempem rozrůstala, přesto na úspěchy svých mladších bráchů nedokázala nikdy navázat. U toho všeho byl i Jeffrey "Nothing" Hatrix, který je z téměř dvacítky hudebníků, jenž prošli skupinou, spolu s bubeníkem Stevem "Skinny" Feltonem jediný člen, který byl u všeho dění skupiny od začátku až do roku 2018. Jeho éra v Mushroomhead ale bohužel končí.

"Přicházím k vám, abych vám dnes s těžkým srdcem oznámil, že opouštím Mushroomhead," začal Hatrix své prohlášení. "Je to rozhodnutí, které není vůbec lehké, přesto je ale nejlepší, jaké můžu pro sebe jako hudebníka udělat." Na delší vysvětlení ze strany zpěváka si zatím musíme počkat. Počkat si musíme také na vyjádření kapely, která se zatím tváří, že se nic neděje.

Mushroomhead se 14. ledna 2017 konečně představili i u nás, když rozbourali pražskou Novou Chmelnici. Fakker tehdy koncert popisoval následovně: "Jen na málokterém koncertě budete mít pocit, že jste si spletli hudební akci s castingem do nějakého ujetého sci-fi filmu. Jen na málokterém koncertě stříkají z blán bubnů gejzíry vody. A jen výjimečně uvidíte z pár metrů v klubovém prostředí kapelu, která byla u toho, když vznikal nu-metal." O to je konec zakládajícího zpěváka smutnější. Přejeme mu tedy hodně štěstí do dalšího života.


Mushroomhead - Qwerty


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení