FajtFest ani letos nezapomíná na mladé kapely a lokální scénu

Vydáno: 09.03.2018 12:30 - Petr Adámek

V line-upu FajtFestu zbývá posledních pár míst. O tři sloty se momentálně v naší soutěži S FAKKEREM NA FAJTFEST pere patnáctka kapel, další právě obsadili We Are The Motion, Severals, Breaking the Cycle a Nonsense.
We Are The Motion vyšlo v roce 2016 debutové album, které sklízí povětšinou hodně pozitivní ohlasy. Jejich metalcore ochuceny různými hudebními vlivy bude mít na FajtFestu premiéru.

Další premiéra na Kopci v podání plzeňských Severals bude taktéž stát za to! Současný moderní sound - core, djent, breakdown, progressive... "Severals patří do kategorie velmi nadějných kapel, která muže v budoucnu udávat směr na tuzemské hudební scéně," tvrdí pořadatel FajtFestu Bob.

Breaking the Cycle z Přerovska, už nejsou na scéně žádnými nováčky a velmi dobře míchají core s ambientními prvky. Pod jejich debutovým albem se podepsal i Max Morton , který ma ve svém portfoliu i kapely jako Jinjer nebo Shokran.

Festival
každý rok dává příležitost lokálním kapelám a letos padla volba na zkušené matadory Nonsense. Jejich chytlavý crossover bude příjemným zpestřením čtvrtečního line-upu a určitě dojde i na nějaký ten cover od Deftones.

Desátý ročník FajtFestu proběhne v termínu 12.-14.7. 2018 na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky seženete přímo u pořadatele za 1000 Kč. Tak čau na kopci!


We Are The Motion - Wallart


SEVERALS - WHITE & BLACK


Nonsense - The Eyes


Breaking The Cycle - Disillusions




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení