S FAKKEREM NA FAJTFEST (4.): Something Like - Něco jako špičkový core

Vydáno: 12.03.2018 20:30 - Petr Adámek

Jsou pro náš důležité české texty a nesnášíme fašismus, rasismus a homofóbii, tvrdí Something Like. Kapela se v prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST umístila na 4. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
Something Like fungují už od roku 1998, nicméně vzhledem k častým změnám v sestavě kapela často přešlapovala na místě. Žánrově se pohybují na pomezí hardcoru a metalcoru s česky zpívanými texty, hudebně jsou ovlivnění kapelami jako Heaven Shall Burn, Undying nebo Unearth. Poslední album MMXVI vyšla koncem roku 2016.

"Líbí se nám, že je to festival pořádaný srdcaři. Navíc, spousta kapel, které na něm hrají jsou naši oblíbenci a byli bysme moc rádi, kdybysme si s nimi mohli zahrát," říká kapela.

Something Like (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.

JAK SE HODNOTILO

V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Something Like obsadili s 75,1 body sdílené 4. - 5. místo.


Something Like - Vy víte, kdo jste



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení