S FAKKEREM NA FAJTFEST (6.): Pilot Season - Hořkosladká rozervanost

Vydáno: 10.03.2018 17:05 - Petr Adámek

Alternativní rock, grunge, emo i pop-punk - to vše uslyšíte v tvorbě Pilot Season. Mladíci z Českých Budějovic se v prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST umístili na 6. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
Pětice se dala dohromady v roce 2015 a během existence si zahrála na předních českých festivalech (Rock for People nebo Mighty Sounds) a předskakovala kapelám jako Roam, As It Is, Trash Boat a dokonce legendárním punk-rockerům Bad Religion v kanadském Quebecu. Kromě toho jsou Pilot Season vítězové mezinárodní hudební soutěže Planetrox pro mladé hudebníky. Před pár týdny vydali novou, v recenzi ve Fakkeru vysoce hodnocenou desku A Deep Dive.

"Hrozně rádi bychom si zahráli na Fajfestu, protože jsem vydali nové CD a myslíme si, že má přesah do dalších žánrů než je jenom pop punk a punkrock. Milujeme hrát a na Fajtfestu se chceme představit už dlouho," říkají Pilot Season.

Pilot Season (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.

JAK SE HODNOTILO
V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Pilot Season obsadili s rovnými 75 body 6. místě.


Pilot Season - Replaced



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení