Škwor: Na šňůře vždycky míváme ochranku

Vydáno: 07.03.2018 08:50 - Petr Adámek

Škwor jsou chlapi jako hory, přesto je na turné jistí hoši ze security. Podle frontmana Petra Hrdličky to však není proto, že by chtěli být separovaní od fanoušků. Tak proč tedy?
"Nechceme, aby lidi viděli ty zvěrstva, který provádíme," říká v rozhovoru pro březnové číslo Fakkera se smíchem basák Tomáš Kmec. Petr Hrdlička vážnějším tónem vysvětluje: "Časem zjistíš, že bez ochranky to ani nejde. Zrovna nedávno na festivalu jsem se převlíkal v autě, byl jsem zrovna nahatej a nějakej týpek si normálně otevřel tu dodávku, vlez za mnou a říká: 'Můžeme se vyfotit?' Já mu povídám: 'Hele, frajere, nevadí ti, že jsem tady nahej? Můžeš mě nechat se aspoň oblíknout?' A on: 'Nooo, mně to nevadí.' A já na to: 'Ale mně to trošku vadí, ty vole!'. To už byl trochu extrém, ale tohle se prostě děje a normální to není."

Škwor jsou momentálně ve fázi vydatného koncertování a v mezičase hází do placu nový klip "Pokřivenej pohled" z úspěšného alba Uzavřenej kruh. Video, jež vzniklo na prvním koncertě Uzavřenej kruh Tour 2018 v Ostravě, najdete na konci článku.
ŠKWOR – UZAVŘENEJ KRUH TOUR 2018

9.3. MOST
17.3. OLOMOUC
30.3. HRADEC KRÁLOVÉ
13.4. LIBEREC

SPECIÁLNÍ KONCERT - ŠKWOR 20 LET
9. 11. PRAHA, O2 ARENA


Velký rozhovor se Škwor o kalbách, koncertu v O2 areně a nejlepších písničkách kapely podle jich samotných najdete v březnovém Fakkerovi. Na stáncích od 1. března. Konkrétní nejbližší shop si můžete vyhledat podle svého města nebo PSČ.

Škwor F!
 

Škwor - Pokřivenej pohled (oficiální video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení