S FAKKEREM NA FAJTFEST (10.): Szkrat - Síla odlišných elementů

Vydáno: 06.03.2018 16:30 - Petr Adámek

"Kombinujeme elementy rapu, melodických zpěvů, tvrdých kytar a nekompromisní rytmiky s elektronikou, ve vražedné kombinaci češtiny a angličtiny," říkají Szkrat. V prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST se umístili na 10. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
Zlínští Szkrat se na scéně pohybují přes deset let. Spousta lidí označuje kapelu jako nu-metal, což jim prý lichotí, jelikož svým projevem a tvorbou se na tuto nezapomenutelnou éru snaží navázat. Sami se však řadí spíš do škatulky rap-rock.

"O účast na Fajtfestu 'bojujeme' svépomocí již několik let pomocí mailů, telefonátů a dalších různých spojení, zatím však bezvýsledně (zájem je samozřejmě obrovský) - přesto jsme si ale jisti a opravdu cítíme, že na tuto supr akci náš hudební pohled na věc patří a do dramaturgie zapadneme jak příslovečný hrnec na prdel."

Szkrat (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.

JAK SE HODNOTILO
V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Szkrat obsadili s 73,6 body sdílené 9.-11. místo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení