VIDEO: Pusťte si nové Caliban dřiv, než se z 'později' stane 'nikdy'

Vydáno: 06.03.2018 13:55 - Dominik Šidlo

Novinka "Before Later Becomes Never" od německých metalcorových řezníků Caliban je druhou upoutávkou na příchozí album Elements. Svůj hlas do pecky přidal i CJ McMahon z Thy Art Is Murder.
Na něco speciálního, co se objeví na nové desce, nás Caliban upozorňovali už dříve. A pokud to překvapení má být, že do svého řízného metalcoru přidají ještě říznější hlas CJe McMahona, už tak jsme všichni nadmíru spokojení.

Žádnou milosrdnost nebo něhu nečekejte, tady se budou lámat kosti a drásat vnitřnosti. Nádherná hudební návaznost na předchozí album Paralyzed vytváří dojem pokračování nekonečného příběhu. A po prvním singlu z Elements "Intoxicated" si nastavili Caliban laťku hodně vysoko. Je potěšujicí vidět, že se skutečně můžeme těšit na celou placku, která bude venku už 6. dubna.

Caliban mají od dubna do srpna v plánu cestovat po festivalech, z nichž ani jeden se nekoná na území České republiky. Nepochybně ale samostatné tour pro příchozí album podniknout, takže jim třeba napište, ať se ukážou i u nás.


Caliban - Before Later Becomes Never

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení