Tvrdě a surově: na Fajtfest se chystají Daerrwin, Victims a Madafaka

Vydáno: 21.02.2018 09:20 - Petr Adámek

Nejnovější várka domácích kapel, které ohlásil Fajtfest, znamená jediné - brutalitu a extrémní přitvrzení. A tak to máme rádi.
Daerrwin svoji tvorbu označuje jako post-black metal. Hlavním prvkem při živých show je hluk, chaos a destrukce. Na emoce nebo na nějaké větší významy sere pes. Nejdůležitější na tom všem je přece fakt, že to hraje tvrdě a nahlas.

Chomutovská death-metalcore úderka Victims přiveze na Fajtův kopec do Velkého Meziříčí loňské třískladbové EP Evilution. Jak už samotný název napovídá, rozhodně se nebudou vykládat pohádky před spaním, ale dost možná půjde o zdraví, přinejmenším o ušní bubínky. Podobný průplach můžeme očekávat i v podání libereckých Madafaka. Jsou jako výkonný drtič kovu, co jede 24hodinovou směnu. Fans extrémní muziky si budou chrochtat blahem.

O dalších třech kapelách pro letošní ročník se bude rozhodovat od března v soutěži S Fakkerem na kopec. Stay tuned!

Desátý ročník FajtFestu proběhne v termínu 12.-14.7. 2018 na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky seženete přímo u pořadatele za 900 Kč. Cena platí do konce února, od března se o stovku zvýší. Tak čau na kopci!
 

DÆRRWIN - Making of "UV'DEREKH"

Victims - Alpha Energy (Official music video)

MADAFAKA - She Walks Behind Me



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení