FajtFest dává prostor i neokoukaným esům. Dorazí The Royal a Of Virtue

Vydáno: 31.01.2018 12:50 - Petr Adámek

FajtFest v minulosti už několikrát prokázal čich na mladé talentované kapely, z nichž posupem času rostou respektované stars. Na méně známe, ale nadějné kapely ze zahraničí nezapomínají pořadatelé ani letos.
Ke zvučným jménům Emmure, King 810, Oceans Ate Alaska, Betraying The Martyrs, Crystal Lake a Get The Shot nyní pořadatelé ve spolupráci s BrainWave Production doplňují The Royal z Nizozemska a Of Virtue z USA. Obě kapely ve své tvorbě mísí prvky melodického metalcoru a hardcoru.

The Royal mají za sebou celou řadu turné a vystoupení po boku známějších kolegů - A Day To Remember, Parkway Drive, Madball nebo Enter Shikari. V roce 2015 nechyběli ani v programu prestižního Impericon festivalu a v loňském roce navštívili poprvé Českou republiku jako support švýcarských Dreamshade.

Pro Of Virtue z amerického Michiganu, kteří jsou na scéně již bezmála deset let, půjde o premiérové české vystoupení. Hned na začátku jejich kariéry se jim díky skvělým ohlasům na kvalitní tvorbu dostalo možnosti předskakovat kapelám jako třeba Bring Me the Horizon nebo Architects.

Desátý ročník FajtFestu proběhne v termínu 12.-14.7. 2018 na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky seženete přímo u pořadatele za 900 Kč. Cena platí do konce února, od března se o stovku zvýší. Tak čau na kopci!


The Royal - Wildmind (Official Music Video)


Of Virtue - Surrounded

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení