#6 TOP události roku 2017: Danny Worsnop zpátky na svém místě

Vydáno: 06.01.2018 15:10 - Mates Krč

Rok 2017 utekl jako voda a je čas ohlédnout se za vším dobrý i zlým, co nás vloni potkalo. Která událost vám utkvěla v srdci nejvíce? Danny Worsnop bude rozhodně na uplynulý rok vzpomínat nejlepším možným způsobem, když opět nalezl starou slávu u Asking Alexandria.
Tu ale ztratil ex-zpěvák Denis Shaforostov, který přišel, nahrál s Asking Alexandria dost možná jejich nejlepší desku, načež si sbalil svých pár švestek a odpádloval na Ukrajinu, kde ho (prý) nutně potřebovala rodina. Dojemný důvod, že ano. Jenže kdo ví? Nestojí za jeho koncem spíše tragický projev na koncertech?

Pro Asking Alexandria tak nebyla jiná možnost, než se vrátit k původnímu zpěvákovi, který skupinu vytáhl na vrchol. Danny by se zas rád po pauze podíval na pódium s úspěšnou skupinou, takže z toho byl pro obě strany výhodný obchod.

No, a tak Asking Alexandria začali v květnu makat na nástupci alba The Black. Dohady o mírné změně stylu a o tom, že už ani Danny není to, co býval, se potvrdily a partička tak 15. prosince přišla se stejnomennou, více vyklidněnou deskou, jež si však fanoušci okamžitě oblíbili. Zejména pro znovuzrozeného zpěváka je počin velice osobní a v textech sám odráží svou osobu.

Pecky jako "Into The Fire" můžete otestovat 17. června ve Foru Karlín!


ASKING ALEXANDRIA - Into The Fire (Official Music Video)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení