Rock, metal, elektronika, pop. Nova Rock opět potvrzuje svou různorodost

Vydáno: 18.12.2017 11:20 - Mates Krč

Proslulý rakouský festival Nova Rock, který se uskuteční v červnu kousek od českých hranic, opět přesahuje hranice svého žánru. Radost však udělá i skalním metalovým fanouškům. Koukněte na novou nálož kapel a umělců!
Po letošním Rag'n'Bone Manovia loňském Tomu Odellovi se na příštím ročníku představí úspěšný britský písničkář Passenger, taneční party zase rozjedou kultovní The Prodigy. Jak už ale vyplývá z názvu festivalu, převládat budou samozřejmě i tentokrát zejména tvrdší skupiny, což potvrzují i nově oznámení Billy Talent, Sunrise Avenue, Megadeth, svou sólovku přiveze Jonathan Davis z Korn, dorazí i nesmrtelný Billy Idol, Black Stone Cherry. Svou kapelu Dead Cross předvedou slavní Mike Patton a bubeník Dave Lombardo. Dále dorazí Nothing But Thieves, LaBrassBanda, Turbobier, Donots, All Them Witches, The Struts, Lionheart a Brian Fallon.

Už dříve byly ohlášený hlavní hvězdy festivalu, kterými jsou Iron Maiden, Avenged Sevenfold, Volbeat a Die Toten Hosen. Dále uvidíte a uslyšíte například Marilyna Mansona, Stone Sour, Rise Against, Limp Bizkit, Parkway Drive, Bullet For My Valentine, Skillet, Arch Enemy, Hollywood Undead, Asking Alexandria, Killswitch Engage, Anti-Flag nebo Meshuggah.

Chcete tento ráj na zemi zažít? Nebudete litovat! Příští rok 14.-17. června!

Nova Rock Festival 2017 - Official Aftermovie





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení