Aerodrome rulezz! Dorazí Stone Sour, Parkway Drive, Hollywood Undead, Limp Bizkit i NIN

Vydáno: 12.12.2017 16:15 - Petr Adámek

Z dosud jednodenního pražského festivalu Aerodrome se v příštím roce stane třídenní přehlídka (nejen) metalových superstars. Těšte se na esa jako jsou Stone Sour, Nine Inch Nails, Limp Bizkit, Parkway Drive, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead, Macklemore nebo Wiz Khalifa.
Program festivalu bude v příštím roce probíhat na dvou pódiích a oproti letošním šesti účinkujícím se fans mohou těšit na třicítku vystupujících. V tuto chvíli je venku prvních osm jmen, včetně tří ze čtyř hlavních hvězd prvního pódia a tří headlinerů druhé scény.

Nově také festival opustí Prahu a přesune se na letiště v Panenském Týnci, které přináší dvě nesporné výhody - program nebude limitován vyhláškou nočního klidu a může tak probíhat až do časných ranních hodin a zároveň návštěvníkům umožní kempování v areálu festivalu.

Akce se uskuteční 28.-30. června. Vstupenky jsou v prodeji na festivalovém webu. Prvních dva tisíce kusů je k zakoupení za zvýhodněnou cenu 2990 korun. Po vyprodání limitované série budou k dostání za 3490 Kč.
 

Aftermovie Aerodrome Festival 2017
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení