Lena z Infected Rain: Obrázky nahejch pinďourů mi neposílejte!

Vydáno: 02.11.2017 12:45 - Petr Adámek

Lena Scissorhands, zpěvačka Infected Rain, je absolutní sexsymbol. Prostě hot as hell! Což ale často přináší problémy.
Kromě muziky se moldavská dračice věnuje modelingu a mimo to nafotila docela dráždivé odhalené fotky. Před pár lety dokonce dostala nabídku od Playboye. "Řešila jsem to s klukama a nakonec jsem se rozhodla to odmítnout. Makáme na tom, abychom se někam dostali jako kapela, není to o mě jako jednotlivci," říká Lena.

Nebyla důvodem odmítnutím nabídky svléknout se před objektivem také obava, co by na to řekli lidi kolem? "Snažím se na maximum nepřemýšlet nad tím, co si o mně ostatní myslí a co říkají. Ale vadí mi zprávy se sexuálním podtextem. Chodí mi dokonce i obrázky. Sama se považuju za člověka se silným sexuálním nábojem, ale tohle není OK," prozradila nám dál Lena v rozhovoru na letošním Fajtfestu.

Celý dvoustránkový rozhovor s Lenou o jejím tetováním, vztahu k nahotě, děsivé autonehodě i hudebním podhoubí v rodné Moldávii najdete v listopadovém Fakkerovi. V prodeji od 1. listopadu. Sežeň si číslo v nejbližším krámě.

Už 8. listopadu se Infected Rain ukážou v pražské Sedmičce. Lístky nakoupíš tady. Doraž, bude to velký! O den později se kapela ukáže v brněnské Melodce.


Infected Rain F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení